Güzelbahçe’ye Düşünür Koleji geliyor

21. yüzyılın bireylerini yetiştirmek için yola çıkan Düşünür Koleji, 35. okulunu İzmir Güzelbahçe'de açıyor. 2019-2020 eğitim ve öğrenme yılında açılacak olan ve 5 bin m2 bahçe, 10 bin m2 kapalı alana sahip koleje kayıtlar başladı. Okula Kabul ve Başarılı Öğrencilere Bursluluk Sınavı ise 9 Mart 2019 günü yapılacak. Eğitim kurumunun tanıtım toplantısında konuşan Düşünür Koleji Kurucusu Behçet Yavuz, "Geçmişte İzmir'de birçok başarı hikayesine imza attık. Bu güzel kente ve çağdaş insanlarına yeniden hizmet etmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin birçok bölgesinde bulunan okul zincirimize Güzelbahçe'yi de ekleyerek yeni bir güzelliği yaşatacağız" dedi. Düşünür Koleji'nin eğitim ve öğrenme anlayışını söz konusu projeksiyona göre şekillendirdiklerini söyleyen Yavuz, öğrencileri özel destek programlarıyla, ulusal sınavlara da hazırladıklarını vurguladı.